Urząd Miasta Legionowo nie ponosi żadnej odpowiedzialności za prawidłowość przetłumaczonych w witrynie danych i informacji. W szczególności, nie gwarantuje kompletności tłumaczenia oraz związanych z tym tłumaczeniem - aktualności prezentowanej informacji lub jej przydatności dla określonych celów. Tłumaczenie nie może być porównywane do tłumaczenia ludzkiego, jednakże - może być pomocne w ocenie przydatności treści.

Grafika wyróżniająca z napisem - Komunikat

Oferta pracy - wolne stanowisko kierownicze

Data dodania: 22 lutego 2021
Prezydent Miasta Legionowo ogłasza otwarty i konkurencyjny nabór na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze w Urzędzie Miasta Legionowo: Sekretarz miasta - WK.2110.7.2021.

Termin składania dokumentów upływa 5 marca 2021 r. o godz. 16:00.

Szczegóły dot. wymagań znajdują się w Biuletynie Informacji Publicznej.