Szkolenie - „Ogólne zasady Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) w procesie produkcji i obrocie środkami spożywczymi”
Data dodania: 1 lipca 2010
SZKOLENIE DLA PRZEDSIĘBIORCÓW BRANŻY SPOŻYWCZEJ
Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Legionowie, w związku ze zbliżającym się sezonem turystyki letniej i związanym z tym wzmożonym ruchem w obiektach żywienia zbiorowego, pijalniach, lodziarniach oraz innych obiektach handlu artykułami spożywczymi na terenie powiatu legionowskiego, organizuje szkolenie dla przedsiębiorców branży spożywczej nt.:
„Ogólne zasady Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) w procesie produkcji i obrocie środkami spożywczymi”
Szkolenie odbędzie się 2 czerwca 2008 r. godz. 1600 w sali konferencyjnej Centrum Konferencyjno – Szkoleniowego, ul. Wyzwolenia 61, Serock
Zainteresowanych prosimy o wypełnienie zgłoszeń w sekretariacie Powiatowej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej w Legionowie przy ul. Sikorskiego 11, II piętro, pokój 222 (w godz. 8:00-15:35) lub przesłanie pocztą elektroniczną na adres: legionowo@psse.waw.pl bądź faxem na nr: 0-22 774-02-52
Przewidywany czas szkolenia 3 godziny
Uczestnictwo w szkoleniu jest odpłatne - koszt szkolenia – 100 zł /osoba
Po ukończeniu szkolenia uczestnik otrzyma zaświadczenie.
Dodatkowych informacji udzielamy pod nr tel. 0-22 774-15-76
WNIOSEK/ZLECENIE DO POBRANIA
Centrum Konferencyjno – Szkoleniowego,
ul. Wyzwolenia 61, Serock