zamknij

Google automatic translation. The Legionowo City does not accept any responsibility for the accuracy of data and information originating from the translation. In particular, the Legionowo City does not guarantee that the translation is complete, up-to-date or fit for specific purposes. The translation cannot be compared with a human translation, but may help in assessing the relevance of articles.

A A A
Logo BIP

Szkolenie - „Ogólne zasady Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) w procesie produkcji i obrocie środkami spożywczymi”

Data dodania: 1 lipca 2010
SZKOLENIE DLA PRZEDSIĘBIORCÓW BRANŻY SPOŻYWCZEJ Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Legionowie, w związku ze zbliżającym się sezonem turystyki letniej i związanym z tym wzmożonym ruchem w obiektach żywienia zbiorowego, pijalniach, lodziarniach oraz innych obiektach handlu artykułami spożywczymi na terenie powiatu legionowskiego, organizuje szkolenie dla przedsiębiorców branży spożywczej nt.: „Ogólne zasady Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) w procesie produkcji i obrocie środkami spożywczymi” Szkolenie odbędzie się 2 czerwca 2008 r. godz. 1600 w sali konferencyjnej Centrum Konferencyjno – Szkoleniowego, ul. Wyzwolenia 61, Serock Zainteresowanych prosimy o wypełnienie zgłoszeń w sekretariacie Powiatowej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej w Legionowie przy ul. Sikorskiego 11, II piętro, pokój 222 (w godz. 8:00-15:35) lub przesłanie pocztą elektroniczną na adres: legionowo@psse.waw.pl bądź faxem na nr: 0-22 774-02-52 Przewidywany czas szkolenia 3 godziny Uczestnictwo w szkoleniu jest odpłatne - koszt szkolenia – 100 zł /osoba Po ukończeniu szkolenia uczestnik otrzyma zaświadczenie. Dodatkowych informacji udzielamy pod nr tel. 0-22 774-15-76 WNIOSEK/ZLECENIE DO POBRANIA
Cofnij
Centrum Konferencyjno – Szkoleniowego, ul. Wyzwolenia 61, Serock