Urząd Miasta Legionowo nie ponosi żadnej odpowiedzialności za prawidłowość przetłumaczonych w witrynie danych i informacji. W szczególności, nie gwarantuje kompletności tłumaczenia oraz związanych z tym tłumaczeniem - aktualności prezentowanej informacji lub jej przydatności dla określonych celów. Tłumaczenie nie może być porównywane do tłumaczenia ludzkiego, jednakże - może być pomocne w ocenie przydatności treści.

Grafika wyróżniająca z napisem - Ogłoszenie

Oferta pracy: Konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Legionowie

Data dodania: 1 marca 2021
Prezydent Miasta Legionowo ogłasza konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Legionowie przy ul. Królowej Jadwigi 7.

Termin składania dokumentów upływa 23 marca 2021 r. do godz. 16:00, przy przesyłkach pocztowych decyduje data wpływu przesyłki pocztowej do Urzędu Miasta Legionowo. Dokumenty, które wpłyną do Urzędu Miasta Legionowo po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.

Szczegóły oraz warunki: Biuletyn Informacji Publicznej Urzędu Miasta Legionowo